Bæredygtighed hos Better World Fashion

At være en bæredygtig forbruger er en kompleks rejse og normalt forbundet med at sige nej: at spise rødt kød, at flyve på ferie, at købe nye ting.

Vores holdning er klar: forbrug er ikke et problem, når produkter er skabt ansvarligt.

Vi ønsker, at vores kunder fortsat kan sige ja : at have det godt med at bruge vores produkter og godt ved at være en del af løsningen og gøre godt for miljøet.

Vi går ikke på kompromis med stil eller bæredygtighed. Vi viser, at eksisterende elementer kan kombineres for at skabe bæredygtige stilarter. Better World Fashion skaber eksklusive og stilfulde læderjakker, tasker og livsstilstilbehør og prioriterer socialt og miljømæssigt ansvar i forhold til vores produkter, vores produktionsmetoder og de mennesker, der skaber dem.

Mennesker

Håndlavet af voksne

Better World Fashion prioriterer social ansvarlighed især i forhold til, at mennesker deltager i produktionsprocesserne ved at lægge vægt på arbejdsvilkårene for individer, der fremstiller vores produkter.

Ved udvælgelsen af ​​partnere var det afgørende, at deres værdier matchede vores. Helt fra begyndelsen valgte vi en familieejet virksomhed i Polen som den rette partner til at håndtere vores produktionsproces. De har stor ekspertise inden for tekstilbranchen, og den geografiske nærhed sikrer et tæt samarbejde.

Med dem er vi sikre på, at vores produkter er lavet af voksne, der arbejder under gode forhold og ikke udsættes for giftige kemikalier. Vi er stolte af at tilbyde moderigtige og bæredygtige produkter - samtidig med at vi garanterer fair og ansvarlige produktionsforhold.

Produkter & Produktion

Upcyclede materialer

Planetens ressourcer er vigtige, og deres liv bør forlænges. Alle materialer i vores produkter, med undtagelse af sytråden, har levet tidligere liv. Vi vil ikke bruge yderligere ressourcer til at producere nye, når vores ønskede ressourcer er let tilgængelige.
Alle vores jakker og tasker er lavet af upcycled læder, hvor vi bevarer læderets originale værdi. Når en BWF-jakke har levet sit liv, genbruger vi læderet til at lave tasker og rygsække. På den måde forbliver læderet i en lukket løkke. Ydermere tilbyder vi med vores lejemulighed og tilbagekøbsaftale vores kunder frihed og fleksibilitet.

Med vores tilbagekøbsgaranti, når en jakke har været på de eventyr, den burde, bruges læderet igen til at producere tasker og andre livsstilsprodukter. På denne måde gør vi alt, hvad vi kan for at reducere forureningen, eliminere begrebet 'affald' og forlænge levetiden af ​​de materialer, vi bruger.

LÆDER

Hos Better World Fashion arbejder vi med upcycling vintage l eter jakker, som er indsamlet af vores NGO-partnere i Danmark for at håndlave tidløse og fantastiske, bæredygtige livsstilsprodukter i læder. Hver vintage læderjakke, vi modtager fra vores NGO-partnere , renses med savsmuld og gennemgår en komplet dekonstruktion. Vores designs er skåret ud af stykkerne af vintage læder.

FORING & DETALJER

Stykkerne er syet sammen med foer lavet af 100% genbrugte plastikflasker. Til sidst er der tilføjet detaljelynlåse og knapper af gensmeltet metal. Resultatet er en Better World Fashion-jakke i verdensklasse.

LANGVARIG KVALITET

Læder er slidstærkt. Vær god ved dit BWF-produkt - og det vil være din sande ven: miljøvenlig, pålidelig og pålidelig. Vi er en cirkulær virksomhed, der designer og producerer højkvalitets, langtidsholdbare, slow-fashion produkter.

Indvirkning

Vores cirkulære forretningsmodel er en effektforretning, og vi er kendt for den forskel, vi gør.

Vi har skabt verdens mest bæredygtige læderjakker. Vores læderprodukter skaber minimal negativ miljøpåvirkning, fordi vi opgraderer materialer. Nedenfor kan du se forskellen på, hvordan en af ​​vores jakker påvirker omverdenen sammenlignet med en traditionel læderjakke lavet af jomfruelige materialer.

Sammenlignet med industristandarden producerer vores jakker kun 1 kg CO2 på grund af emissioner fra transport. Vi bruger intet vand, ingen kemikalier og skaber intet affald, da vi arbejder med en lukket kredsløbsmodel. Derfor er vores negative miljøpåvirkning minimal. Vi viser, at det er muligt at producere moderigtige produkter uden at skabe negative miljøpåvirkninger.

Indtil videre er den overordnede forskel:

  • 8.000 kg. Co2
  • 170.000 L vand
  • 3.000 kg. spild
  • 1.875 kg. kemikalier

Den største forskel er gjort af de mennesker, der har købt vores jakker. Sammen viser vi, at vi kan skabe en ny forbrugerkultur, der har en positiv indflydelse på verden omkring os.

Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!