Lad din stil vokse med dig

Med en abonnementsservice for tøjudlejning giver Better World Fashion din stil mulighed for at vokse med dig. Vores produkter er lavet af ægte 100 % genbrugslæder og designet til at holde. Vi forstår, at din stil, størrelse og budget vil ændre sig gennem dit liv. Hvem ønsker at være begrænset til at bære den samme jakke år efter år efter år? Ved at leje dit tøj, behøver du ikke at forpligte dig til et engangskøb, og du har friheden og fleksibiliteten til at eksperimentere med din stil.

Brug en sort læderjakke gennem vinteren, en brun læderjakke om sommeren og rød om efteråret – mulighederne er uendelige! Din stil vil udvikle sig med dig. Skift farven eller modellen på din Better World Fashion, så den afspejler, hvem du er lige nu .

Hvordan lejer jeg hos Better World Fashion?

  1. Gennemse butikken og vælg hvilken af ​​Better World Fashions bæredygtige og unikke læderjakker og -tasker du bare skal prøve.
  2. Klik på 'Lej det!' knappen på produktsiden.
  3. Til 20 om måneden, i minimum 4 måneder, brug den så ofte du vil!
  4. Vælg dit næste på hjemmesiden - når det er tid til at sende det tilbage, læg det tilbage i kassen og send det tilbage til os! Din næste jakke er allerede på vej tilbage til dig.
  5. Hvis du elsker det, så fortsæt med at leje i i alt 24 måneder, og så er det dit for altid! Hvis du ikke kan vente, så gør den til din nu og køb den ved at klikke på 'behold for evigt'
Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!