Nedenfor er nogle af vores oftest stillede spørgsmål.

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter, så send venligst en besked til info@betterworldfashion.com

Generel

Det er fordi de er nye! 98 % af materialerne i vores produkter er upcyclede andengenerationsmaterialer - hvilket betyder, at de plejede at være noget andet.

Alle vores produkter er ægte læder, der er 100 % upcyclet fra dekonstruerede vintage læderjakker. Foret er 100% genanvendt polyester lavet af plastikflasker, og 75% af vores YKK lynlåse og knapper er lavet af omsmeltet metal.
Vi anbefaler at få din Better World Fashion-jakke en størrelse op - hvis du normalt bruger medium, så tag en large! Det vil nok føles lidt lunt i starten, men det vil give omkring en størrelse over tid.

Se vores størrelsesguider for mere detaljeret information og mål.
Fordi mere og mere tøj tilbringer resten af ​​sit liv skjult bag i et skab, når vores stil ændrer sig, og vi holder op med at bære det, kommer hvert enkelt produkt fra Better World Fashion med en livstids tilbagekøbsgaranti.

Det betyder, at vi på et hvilket som helst tidspunkt, hvor du ikke vil have det længere, vil være mere end glade for at tage det fra dine hænder! Du skal blot sende os en besked, lægge den tilbage i kassen og sende den tilbage til os, og du får 50% rabat på dit næste køb. Materialerne skal indgå i en ny produktion af Better World Fashion-produkter.
Better World Fashion giver dig mulighed for at ændre din stil regelmæssigt og bæredygtigt ved at leje dine jakker eller tasker. Du skal blot klikke på 'Lej det!' mulighed på produktsiden.

For 20€ om måneden, i minimum 4 måneder, kan du bruge dit Better World Fashion-produkt, så ofte du vil! Når din lejeperiode er afsluttet, skal du bare lægge den tilbage i kassen og sende den tilbage til os - eller, hvis du elsker den og fortsætter med at leje i 24 måneder, så er den din for altid!
Better World Fashion tilbyder gratis fragt over hele verden på alle ordrer! Læs mere om forsendelse og håndtering . Forsendelsestider varierer fra land til land og kan tage mere eller mindre tid end angivet.
Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!