Få 50 % rabat på dit næste Better World Fashion-køb

Hver eneste taske og jakke fra Better World Fashion kommer med en livstids tilbagekøbsgaranti: På ethvert tidspunkt, når du sender dit brugte Better World Fashion-produkt tilbage til os, får du 50% rabat på dit næste køb i samme produktkategori!

Hvorfor vil du have den tilbage?

Ligegyldigt om du faldt af din cykel og satte et hul i den, eller om du bare besluttede, at du vil prøve en anden stil eller farve, så vil vi have den tilbage! Patinalæderet, der bliver brugt, betyder, at det bliver mere unikt med tiden, og polyesterforet og metaldetaljerne kan omsmeltes igen og igen.

Better World Fashion-produkter produceres cirkulært, hvilket minimerer spild og maksimerer materialets levetid. På denne måde kan vi sikre, at vores produkter håndteres ansvarligt, selv efter du er færdig med det.

Når du beslutter dig for, at du er vokset ud af dit Better World Fashion-produkt, kan du sende det tilbage til os, og materialerne vil blive cyklet gennem en næste produktion for at blive til noget andet.

Gennem den lukkede løkke af livets Better World Fashion-kreds kan din jakke blive et forklæde, som måske bliver til en taske, som måske bliver til ovnluffer, som måske bliver en nøglering!

Hvordan fungerer tilbagekøbsgarantien?

For at kræve din garanti, brug kontaktformularen , send os en e-mail på info@betterworldfashion.com med emnet 'tilbagekøbsgaranti', eller chat med os !

Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!