1880x970 px

VORES MANIFEST

Better World Fashion blev født ud af et behov for at gøre det bedre - socialt, miljømæssigt og for verden. Vi arbejder på at ændre vores nuværende køb-og-smid-væk-kultur og revolutionere den måde, vi producerer, sælger og ejer produkter på.

Vi ønsker at leve i en verden, hvor forbrug ikke er forbundet med negative konnotationer. Vi vil gerne sprede budskabet om, at ting ikke mister værdi, fordi de bliver brugt . I stedet kan de upcycles for at skabe ny værdi! Vi elsker design og mode, og vi vil gerne tage dig med på en rejse, hvor vi sammen kan hjælpe dig med at skabe en bedre verden.

Hvert stykke tøj i dag bruges i gennemsnit kun 6-7 gange, før det kasseres. 93 % af tøjet ender i skraldespanden, selvom det kunne genbruges.
Bæredygtighed

VORES HISTORIE

DANSK DESIGN FOR EN BEDRE VERDEN

Better World Fashion startede i Danmark i 2015 med en drøm om at skabe bæredygtig high-end mode med minimal indflydelse på verden omkring os ved at bruge genvundne materialer.

Vi blev født på Kickstarter med støtte fra folk som dig, og vi var i stand til at starte produktionen af ​​vores allerførste produkter: bæredygtige læderjakker lavet af 98 % upcyclede materialer, fra gamle læderjakker, plastikflasker og metal.

I dag er produktsortimentet udvidet, med dansk designs klassiske minimalistiske funktionalitet til at omfatte tasker, ure, solbriller og livsstilstilbehør, og vores designere arbejder stadig på nye tiltag. Du vil finde glade ejere af vores fantastiske, enestående, skyldfrie produkter i over 60 forskellige lande rundt om i verden.

BUTIK

Om Butikken

Vores planet kan ikke følge med vores stadigt stigende forbrugsvaner, som opmuntres af virksomheder, der producerer tøj hurtigt, billigt og effektivt. Vi er blevet vant til at bruge ting i korte perioder og hurtigt komme af med dem.

Verden har brug for forandring. Vi forbruger lineært: producerer, køber og smider ud - igen og igen og igen. Tiden er inde til, at vi skal skabe nye forbrugervaner.

HVAD KAN VI GØRE VED DET?
Vi ønsker at leve i en verden, hvor forbrug ikke er forbundet med negative påvirkninger. Vi skaber en ny forbrugerkultur, hvor du kan leve både moderigtigt og bæredygtigt.

Hvis alle produkter blev skabt cirkulært som vores, ville øget forbrug ikke være et problem. Med vores produkter kan din stil ændre sig og udvikle sig ofte, og du kan stadig være en bæredygtig forbruger.

Kontakt Os

Better World Fashion-produkter er produceret cirkulært i et lukket kredsløb, lavet af 98% upcyclede materialer. De er helt nye og af høj kvalitet. Vi forvandler brugt læder, kasserede plastikflasker og genbrugstræ og metal til nye moderne læderjakker, tasker og andre livsstilsprodukter.

Vi tilbyder et lejeabonnement, så du kan få mere fleksibilitet, og din stil kan udvikle sig med dig over tid. Og endnu bedre – hvert eneste Better World Fashion -produkt kommer med en livstids tilbagekøbsgaranti : du får 50 % rabat på et nyt Better World Fashion-produkt i samme priskategori, når du returnerer dit gamle produkt til os.

På den måde kan vi producere nye produkter - skabt af materialerne fra dine gamle produkter.

VIL DU VIDE MERE?
Læs mere om Better World Fashion og vores bæredygtighedspraksis eller send os en besked!
Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!