Hvorfor vi startede Better World Fashion – og hvad det betyder for os, verden og dig.

Hvad er problemet?

Der er ingen vej tilbage. Verden har brug for forandring. Vores nuværende forbrug skaber økonomisk værdi, men har enorme sociale og miljømæssige konsekvenser. Overforbruget, som har eksisteret de seneste årtier, har resulteret i forurening, ressourcemangel og krænkelse af menneskerettigheder. Værdifulde ressourcer er blevet tabt undervejs, og vores planet kan ikke holde til vores støtstigende forbrugsvaner. Vi har alle behov for at få opfyldt basale behov - som at have et hjem, mad og tøj på kroppen. Vi arbejder på at ændre vores nuværende køb-og-smid-væk-kultur.

Vi ved, at udfordringer skaber muligheder. Genanvendelse og genbrug er en fantastisk løsning. Vi viser, at det er muligt at leve både moderigtigt og bæredygtigt.

Hvad foregår der i modeindustrien?
Producer – Køb – Smid ud

I dag producerer mange virksomheder tøj hurtigt, billigt og effektivt. Vi er blevet vant til at have et enormt forbrugsudvalg, at anvende ting i korte perioder og hurtigt at skille os af med dem. Vi skiller os af med ting længe før de er slidte. I dag bliver hvert stykke tøj gennemsnitligt anvendt 6-7 gange, før det bliver kasseret. 93% af tøjet ender i skraldespanden, selvom det kunne genanvendes. 80% af det kasserede tøj har stadig ca. to tredjedele af sit liv tilbage. Er det ikke skørt? Der produceres, vi køber og smider ud – igen og igen. Tiden er kommet til, at vi skaber nye forbrugsvaner.

Hvad kan vi gøre - og hvad får du ud ad det?

Forbrug behøver ikke at være et problem. Hvis alle produkter blev skabt som vores, ville det stigende forbrug ikke være et problem. Vi har skabt Better World Fashion, så du kan fortsætte en forbrugsadfærd med hyppig udskiftning.

Better World Fashion er med til at skabe en ny forbrugskultur, som betyder, at du kan leve moderigtigt og bæredygtigt. Med vores læderprodukter kan du hyppigt skifte stil og samtidig være en bæredygtig forbruger. Vi ønsker at leve i en verden, hvor forbrug ikke forbindes med negative påvirkninger. Derfor tilbyder vi bl.a. leasing og tilbagekøb. Vi ønsker at sprede budskabet om, at ting ikke mister deres værdi, fordi de bliver slidte. De kan derimod genanvendes og skabe ny værdi. Vi elsker mode – og vi vil invitere dig med på en rejse, hvor vi sammen kan bidrage til skabe en lidt bedre verden.
Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!