Vores arbejde med bæredygtighed handler om at skabe stilfulde jakker og tasker af genanvendt læder. Samtidig prioriterer vi social ansvarlighed i forhold til de mennesker, som tager del i produktionsprocessen. Vi lægger vægt på ordnede arbejdsforhold hos de individer, som fremstiller vores produkter.

Da vi skulle udvælge samarbejdspartnere, var det afgørende, at deres værdier matchede vores. Vi valgte en familieejet virksomhed i Polen, som den rette samarbejdspartner, til at varetage produktionsprocessen. Den geografiske placering sikrer et godt og nært samarbejde - samt CO2-besparelse.

Vores samarbejdspartnere i Polen har været med til at fremstille vores produkter fra begyndelsen. De har stor ekspertise inden for tekstilbranchen. Med dem er vi sikre på, at vores produkter bliver fremstillet af voksne, som arbejder under gode forhold, og ikke bliver udsat for giftige kemikalier. Vi er stolte af, at kunne tilbyde moderigtige og bæredygtige produkter - og samtidig garantere fair og ansvarlige produktionsforhold.
Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!