Verden har brug for noget nyt.
Ikke nye ting.
Men nye idéer.
Better World Fashion er en ny idé.
Vi revolutionerer den måde vi producerer, sælger og ejer tøj på.
Vi revolutionerer den måde vi producerer tøj på. Selvom vores produkter er skabt af genanvendte materialer, er de nye. Vi forvandler brugt skind, kasserede plastikflasker og genbrugsmetal til nye moderne skindjakker. På den måde mindsker vi den negative påvirkning af miljøet – og det er der brug for.
Vi revolutionerer den måde vi sælger- og ejer tøj på. Du kan godt købe din jakke. Men du kan også leje den. Uanset hvad, er der fordele ved, at du sender den tilbage til os, når du ikke længere vil eje den. På den måde kan vi producere nye jakker - skabt af læder fra din gamle jakke. Således behøver vi ikke at eje så mange ting – og det er der brug for.
Vi revolutionerer det forhold vi har til tøj. Vores tøj behøver ikke at ende i garderobeskabet eller skraldespanden, når vi er færdige med det. Vi vil fortælle vores skindjakkers historie, så de får et interessant liv. Vi vil skabe nye designs af genanvendt læder, så nye ejere kan skrive nye historier – og det er der brug for.
Der er også brug for dig. Dig, som vil være med til at gøre en forskel og skrive en ny historie. For Better World Fashion, for tøjbranchen og den måde tøj produceres på i dag. Men også for en bedre verden. Der er brug for dig, som vil være med til at skrive videre på vores jakkers historier.
Gratis forsendelse over hele verden
365 Dages Retur
Ægte Produktgaranti
Sikker Shoppinggaranti
Indkøbsvogn cart 0
Du har succesfuldt tilmeldt dig nyhedsbrevet!