Global fragt & retur

Login 

LÆDERJAKKER TIL MÆND

Alexander #0017

/ Black

/ New

/ Medium

STØRRELSE L

Pris 2.900,00 DKK
Leje 149,00 DKK pr. måned (596,00 DKK for 4 måneder)
LÆG I KURV

ALEX er født til at være vild. Han er både gentleman og biker. Han er perfekt med jeans og t-shirt såvel som en skjorte. ALEX er 98% genbrug – 100% unik. Hver eneste jakke fra Better World Fashion gennemgår en fuld dekonstruktion og rekonstruktion. Vi vasker tidligere skindjakker i savsmuld, og placerer derefter nye mønstre. På den måde bibeholdes de originale jakkers individuelle detaljer. ALEX er en afslappet klassiker, som vil følge dig hvor end du skal hen.

Pasform

Vores jakker har en fantastisk pasform. De vil med tiden forme sig efter din krop, og føles som ekstra hud. Vi anbefaler, at du køber din jakke et nummer større end din normale størrelse, hvis du vil have en sweater under din jakke.

Udseende

Kigger du nøje på vores jakker, vil du opdage, at hver enkelt jakke har individuelle sting og syninger, som er unikke. Syninger og klipninger fra de originale jakker puster liv i de nye jakker.

Materiale

  • 100% højkvalitets- og naturligt læder, indsamlet i Danmark
  • Højkvalitets anden generations polyester for lavet af plastikflasker
  • Håndpoleret, genanvendt YKK pistolmetal hardware
  • Lommer: 4 udvendige med lynlås og 1 inderlomme med lynlås til telefon
  • Strømlinede ærmer for at give armene et mere slankt look

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

Sizeguide

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

JAKKENS HISTORIE

Alle vores jakker har unikke historier - se det her.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..