Global fragt & retur

Login 

LÆDERJAKKER TIL KVINDER

Tanja #0083

/ Black

/ New

/ Soft

STØRRELSE L

Pris 2.900,00 DKK
Leje 149,00 DKK pr. måned (596,00 DKK for 4 måneder)

TANJA er sin egen. Hun er sej, stærk og selvstændig. Hun er en rock chick, som gør hver dag cool og vintage. TANJA er resultatet af en fuld dekonstruktion og rekonstruktion. I skabelsesprocessen vasker vi tidligere skindjakker i savsmuld. Efterfølgende placerer vi nye mønstre, så de originale jakkes individuelle detaljer bibeholdes. Med TANJA får du en kvalitetslæderjakke, der er lige så unik som dig.

Pasform

Vores jakker har en fantastisk pasform. De vil med tiden forme sig efter din krop, og føles som ekstra hud. Vi anbefaler, at du køber din jakke et nummer større end din normale størrelse, hvis du vil have en sweater under din jakke.

Udseende

Kigger du nøje på vores jakker, vil du opdage, at hver enkelt jakke har individuelle sting og syninger, som er unikke. Syninger og klipninger fra de originale jakker puster liv i de nye jakker.

Materiale

  • 100 % højkvalitets- og naturligt indsamlet læder, købt i Danmark
  • Højkvalitets anden generations polyesterfor – lavet af plastikflasker
  • Håndpoleret, genanvendt YKK pistolmetal hardware
  • Quiltet polstring på begge sider
  • Lommer – tre udvendinge (lynlås)
  • Strømlinede ærmer for at give armene et mere slankt look
  • Lynlåse på ærmerne

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

Sizeguide

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

JAKKENS HISTORIE

Alle vores jakker har unikke historier - se det her.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..