Global fragt & retur

Login 

LÆDERJAKKER TIL KVINDER

Eik #9010

/ Black

/ New

/ Super soft

STØRRELSE L

Build to order

Pris 2.900,00 DKK
Leje 149,00 DKK pr. måned (596,00 DKK for 4 måneder)
LÆG I KURV

Intet siger cowboy og western som EIK. Hun er en rockstjerne og en sand ven. Hun er den, der drikker tequila med dig, når livet giver dig citroner. Better World Fashion er kendt for denne utraditionelle dame med knapperne, som er inspireret af den klassiske denimjakke. EIK er resultatet af en fuld dekonstruktion og rekonstruktion. I skabelsesprocessen vasker vi tidligere skindjakker i savsmuld. Efterfølgende placerer vi nye mønstre, så de originale jakkes individuelle detaljer bibeholdes. Lad EIKs eventyrlyst få dine dage til at skinne!

Pasform

Vores jakker har en fantastisk pasform. De vil med tiden forme sig efter din krop, og føles som ekstra hud. Vi anbefaler, at du køber din jakke et nummer større end din normale størrelse, hvis du vil have en sweater under din jakke.

Udseende

Kigger du nøje på vores jakker, vil du opdage, at hver enkelt jakke har individuelle sting og syninger, som er unikke. Syninger og klipninger fra de originale jakker puster liv i de nye jakker.

Materiale

  • 100% højkvalitets- og naturligt indsamlet læder, købt i Danmark
  • Højkvalitets anden generations polyesterfor lavet af plastikflasker
  • Håndpoleret, genanvendt YKK pistolmetal hardware
  • Lommer: To udvendige (knapper)
  • Læderjakke med knapper

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

Sizeguide

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

JAKKENS HISTORIE

Alle vores jakker har unikke historier - se det her.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..