Global fragt & retur

Login 

Genanvendte skindtasker

98% REUSE, 100% UNIQUE

Tidløse skindtasker

Leder du efter en ny skindtaske eller rygsæk, som er moderigtig og bæredygtig? Better World Fashion tilbyder håndlavede læderaccessories i genanvendte materialer til kvinder og mænd. Vores tasker er skabt af tidligere, genanvendte skindjakker og skindrester fra vores produktion. Du kan være sikker på, at din taske er one-of-a-kind: 100% unik, miljøvenlig og skabt af højkvalitetsmaterialer. Tidligere læderjakker bliver transformeret til tidløse skindtasker. Hvad end du vælger den mellemstore håndtaske TRAVELLER eller vores læderrygsæk BACKPACKER, får du en blød og bæredygtige skindtaske.

Better World Fashion tilbyder danskdesignede skindprodukter af genbrugt materiale. Hvert produkt er 98% genbrug – 100% unikt. Vores design og produktionsmetode sikrer intet spild, og at materialerne beholder deres værdi. Dele af tidligere læderjakker bliver transformeret til nye tasker. Vi er kendt for vores læder accessories af høj kvalitet, såvel som ansvarlige produktionsstandarder. Better World Fashion er B-Corp certifcerede, og den første danske virksomhed som har modtaget ”Bedst for Miljøet”-certifikat. Vi er stolte af at have været i rampelyset hos Ellen MacArthur Foundation. VENTRE magazine har skrevet ”Mother earth loves this band, and so do we”.

Lease and buy back

Bæredygtige følgesvende i hverdagen

Ny taske? En lædertaske fra Better World Fashion er et stilfuldt og bæredygtigt valg. Vores danskdesignede tasker til kvinder og mænd er bygget på skandinaviske designtraditioner og produceret i Europa.

Better World Fashions læderaccessories er moderigtige statement-vedhæng i høj kvalitet. Vores nuværende produktsortiment indeholder en håndtaske og en rygsæk. Lædertaskerne er skabt af dele fra tidligere genanvendte skindjakker og overskudslæder fra produktionen af vores jakker. Da vores læder accessories er nye produkter skabt af anden generations materialer, sikrer vi intet spild.

Håndtasken TRAVELLER er en lille og elegant skuldertaske – perfekt til rejser og hverdagseventyr. TRAVELLER har en praktisk mellemstørrelse, og kan bl.a. indeholde pung, mobil og pas. Vores skindrygsæk BACKPACKER kan blive den mest stilfulde og bæredygtige rygsæk, du nogensinde vil eje. BACKPACKER er en praktisk og unik følgesvend.

Better World Fashions lædertasker er ikke bare stilfulde og komfortable, men også miljøvenlige. De er tidløse og klar til eventyr. Fordi vores skindtasker er skabt af tidligere genanvendte læderjakker, kan du være sikker på, at du får en taske som er 100% unik. Er du nysgerrig efter hvordan vores tasker ser ud? Se de individuelle billeder i vores webshop. Vi tilbyder fri fragt og 365 returpolitik.

Vores skindtasker er alle statement-stykker. Hvilket statement vil du sende?

Project JUST

PROJECT JUST - SEAL OF APPROVAL:

"Vi elsker alt ved deres leasing- og returkoncept, deres cirkulære forretningsmodel og vision for brandet."

B Corporation

B CORPORATION:

"Better World Fashion er en bæredygtig pioner i modebranchen."

#mybetterworld
Better World Fashion..