Global fragt & retur

Login 

Genanvendte læderjakker til mænd

98% REUSE, 100% UNIQUE

En højkvalitets læderjakke

Ingen forbehold, begrænsninger, eller kompromisser. Det er Better World Fashions fundament. Vi tilbyder håndsyede læderjakker til mænd, som alle er 98% genbrug – 100% unikke. Jakkerne er skabt af højkvalitets genanvendt læder, anden generations polyester produceret af plastikflasker og lynlåse, samt knapper af omsmeltet metal. Vores kollektion af herrelæderjakker består af tre unikke designs. Du kan vælge imellem den typiske bikerjakke, vores elskede vintage bikerjakke eller en mere klassisk streetjakke. Alle jakkerne er one-of-a-kind statement-jakker. Du kan købe- eller leje vores jakker.

Better World Fashion producerer verdens mest bæredygtige læderjakker, da næsten alle anvendte materialer er genbrugte. Vi er revolutionerende, og har vundet flere præmier for vores tilgang til mode.

Som den første danske virksomhed, har vi modtaget certifikatet ”Bedst for Miljøet”, og vi er stolte af at være B-Corp certificeret.Vores cirkulære tilgang har fået opmærksomhed fra Ellen MacArthur Foundation, som er verdens ledende ekspert på cirkulær økonomi. VENTRE magazine har skrevet: ”Mother earth loves this band, and so do we”.

Lease and buy back

Spread the love
Share on facebook

Bæredygtighed og høj kvalitet

Alle vores jakker er skabt af genanvendt materiale fra tidligere skindjakker. Derfor 98% genbrug – 100% unik. Better World Fashion tilbyder tre forskellige designs til mænd: ALEX, THOMAS og PETER. Alle jakker er dansk design produceret i Europa. Med vores fantastiske pasform får du en moderigtig og bæredygtig jakke, som over tid tilpasser sig din kropsform.

Hvordan kan læder være bæredygtigt? Næsten alle materialer i vores jakker og tasker er genanvendte. Det eneste som ikke er 100% bæredygtigt endnu, er sytråden. Vi anvender læder, fordi det er det perfekte råmateriale til genbrug og genanvendelse. Da læder bliver bedre med tiden, er det et enestående materiale at arbejde med. Ved at anvende anden generations materialer, kan vi tilbyde et bæredygtigt produkt baseret på naturlige højkvalitetsmaterialer. Alle læderjakkerne gennemgår en komplet dekonstruktion og rekonstruktion, så vi kan tilbyde nye jakker skabt af genanvendte materialer. Resultatet er en unik læderjakke, som passer til enhver lejlighed.

Better World Fashion tilbyder gratis fragt. Du kan købe- eller leje vores herrejakker, og nyde en kvalitetsskindjakke med maksimal komfort og frihed. Hos os får du ubegrænset tilbagekøbsgaranti. Det betyder, at du kan sende din jakke tilbage til os og få 50% rabat på en ny jakke. Efterfølgende anvender vi din gamle jakke i produktionen af nye jakker.

Du kan tilmelde dig vores lejeaftale, som grundlæggende er det samme som at leje en bil. Den eneste forskel er, at du lejer en herrelæderjakke. Hvad end du beslutter, kan du være sikker på, at dit valg er stilfuldt og bæredygtigt. Vi går ikke på kompromis.

Project JUST

PROJECT JUST - SEAL OF APPROVAL:

"Vi elsker alt ved deres leasing- og returkoncept, deres cirkulære forretningsmodel og vision for brandet."

B Corporation

B CORPORATION:

"Better World Fashion er en bæredygtig pioner i modebranchen."

#mybetterworld
Better World Fashion..