Global fragt & retur

Login 

Genanvendte læderjakker til kvinder

98% REUSE, 100% UNIQUE

Læderjakker – lige så unikke som dig

Mere mode - mindre spild. Dansk design og miljøvenlighed. Better World Fashion tilbyder unikke læderjakker af genbrugt materiale, som kombinerer mode, kvalitet og bæredygtighed. Vores tre designerjakker til kvinder er håndsyede og skabt af 100 % genanvendt skind, polyester af genbrugte plastikflasker, lynlåse og knapper af omsmeltet metal. Hver eneste jakke er 98 % genbrug – 100 % unik. Du kan købe- eller leje vores jakker.

Better World Fashion er belønnet for at være en banebrydende og innovativ virksomhed. Vores cirkulære tilgang har fået opmærksomhed fra Ellen MacArthur Foundation, som er verdens ledende ekspert på cirkulær økonomi.

Vi er B-Corp certificerede, og den første danske virksomhed, som har modtaget ”Bedst for Miljøet”-certifikatet. VENTRE magazine har skrevet: ”Mother earth loves this band, and so do we”.

Lease and buy back

Spread the love
Share on facebook

Bæredygtig og moderigtig

Vores unikke damelæderjakker passer til enhver lejlighed. Om du vælger den seje TANJA, klassiske DAYANA eller westerninspirerede EIK, kan du være sikker på et moderigtigt og bæredygtigt valg. Hver detalje i vores nye jakker stammer fra tidligere læderjakker. Vi anvender gammelt kvalitetslæder til at skabe nye skindjakker.

Alle vores læderjakker til kvinder har en enestående pasform. Vi kombinerer mode og bæredygtighed, og tilbyder unikke skindjakker, som er fantastiske for dig og miljøet.

Vi har valgt at designe jakker af læder, fordi det er et smukt og naturligt materiale, som bliver bedre med tiden. En læderjakke er et musthave i enhver garderobe, da den er tidløs, og passer til enhver lejlighed. For os betyder bæredygtighed, at vi forsøger at forlænge vores jakkers livscyklus så meget som muligt. Vi tilbyder gratis international fragt og en tilbagekøbsmulighed. Du kan købe en ny jakke og få 50 % rabat, når du indleverer din gamle Better World Fashion-jakke. På den måde kan læderet genanvendes, cirkulere længere og beholde sin værdi – uden at der skabes spild. Du kan også lease din jakke i minimum fire måneder.

Mode forgår, stil består – ligeså gør vores læderjakker. Hvilken unik læderjakke begærer dit modehjerte?

Project JUST

PROJECT JUST - SEAL OF APPROVAL:

"Vi elsker alt ved deres leasing- og returkoncept, deres cirkulære forretningsmodel og vision for brandet."

B Corporation

B CORPORATION:

"Better World Fashion er en bæredygtig pioner i modebranchen."

#mybetterworld
Better World Fashion..