Global fragt & retur

Login 

GENANVENDTE LÆDERTASKER

Traveller #0006

/ Black

/ New

/ Super soft

Pris 699,00 DKK

TRAVELLER er en kompakt og praktisk taske, som er ideel til hverdagslivets ture og strabadser. Vi er stolte af denne elegante og praktiske taske af genanvendt læder. TRAVELLER er syet sammen af overskudslæder fra tidligere jakker, og er derfor et bæredygtigt valg. Hvad end du skal shoppe, til kaffemøde eller rejse jorden rundt, er TRAVELLER en følgesvend du ikke vil undvære.

TRAVELLER er en lille taske, som kan bæres omkring halsen, over skulderen eller tværs over kroppen. Den har et hovedrum med lynlås, som indeholder et mindre rum. Her kan du bl.a. opbevare pas og mobil. På ydersiden er der to lommer med plads til eksempelvis et kort. TRAVELLER er 98 % genbrug – 100 % unik.

Udseende

Kigger du nøje på de individuelle billeder af taskerne, vil du opdage unikke sting og syninger, som gør hver enkelt taske unik. Syninger og klipninger fra vores tidligere læderjakker puster liv i de nye tasker.

Materiale

  • 100 % højkvalitets- og naturligt indsamlet læder, købt i Danmark
  • Håndpoleret, genanvendt YKK pistolmetal hardware
  • Størrelse: 17 X 21 cm
  • Lommer – to udvendige med lynlås, 1 indvendig med lynlås og en mobillomme

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

Sizeguide

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

JAKKENS HISTORIE

Alle vores jakker har unikke historier - se det her.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..