Global fragt & retur

Login 

GENANVENDTE LÆDERTASKER

Computer

/ Black

/ New

/ Super soft

Pris 2.499,00 DKK
LÆG I KURV

Køb vores nye COMPUTER-taske og vis verden, at du tager hånd om klimaet! COMPUTER er din nye bedste ven. En fuld udstyret, håndlavet, premium og bæredygtig computertaske. Denne computertaske var engang en del af vores jakker, og dermed har den allerede rejst verden rundt. Vi er især stolte af denne taske, da det er første gang, det er muligt at genbruge tekstil læder til, at lave en højkvalitets computertaske. Vælg dit eget udsagn på trolly-stroppen og vis verden, at forandring kommer fra dit eksempel - ikke efter din mening.

 

  • Har plads til en 17,4 "bærbar computer med et fuldt polstret computerrum.
  • Trollystroppen gør enhver tur til en leg. Fastgøre tasken over pop-up-håndtaget på din bagage. Dit valgte statement vil på en og samme tid vise verden, at du gør noget!
  • Bær den let med de genbrugte lædergreb eller bær den med skulderremmen
  • Der er to indvendige rum (det ene kan lukkes med lynlås) og her kan du gemme papirer og holder alle dine arbejdsrelaterede genstande adskilt
  • Dertil er der hjælpepanel med to åbne lommer, parkeringsplads til kuglepen osv.
  • Unikt udvendigt lynlåsrum foran på posen er designet til at rumme strømkabler, kontorartikler eller noget andet, der kræver det lille ekstra rum.

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

Sizeguide

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

JAKKENS HISTORIE

Alle vores jakker har unikke historier - se det her.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..