Global fragt & retur

Login 

GENANVENDTE LÆDERTASKER

Backpack #0014

/ Black

/ New

/ Super soft

Pris 899,00 DKK

På vej til job, skole eller ferie? - Eller måske en weekendtur? BACKPACKER skaber blikfang, og er en tidløs og klassisk ledsager. Som del af en tidligere læderjakke er det sandsynligt, at BACKPACKER allerede har set en del af verden. BACKPACKER er ikke blot designet praktisk og ergonomisk, men er også et stilfuldt og bæredygtigt valgt. BACKPACKER er klar til både små og store eventyr.

BACKPACKER har et hovedrum med lynlås, hvor du kan opbevare personlige ejendele - selv en lille computer. Den har desuden en forlomme på A5 størrelse. Fordi BACKPACKER er skabt af genanvendt læder, fortæller den en historie. Hver eneste taske er 98 % genbrug – 100 % unik.

Udseende

Kigger du nøje på de individuelle billeder af taskerne, vil du opdage unikke sting og syninger, som gør hver enkelt taske unik. Syninger og klipninger fra vores tidligere læderjakker puster liv i de nye tasker.

Materiale

  • 100 % højkvalitets- og naturligt indsamlet læder, købt i Danmark
  • Håndpoleret, genanvendt YKK pistolmetal hardware
  • Størrelse: 220X400X140 mm (længde x bredde x højde) – 5.2 liter
  • Lommer – 1 udvendig med lynlås, 1 indvendig med lynlås og 1 mobillomme
  • Simpel, intuitiv og let at udvide
  • A5 størrelse rum foran med let tilgang

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

Sizeguide

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

JAKKENS HISTORIE

Alle vores jakker har unikke historier - se det her.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..