Global fragt & retur

Login 

GENANVENDTE ACCESSORIES

Men’s Recycled Watches

/

Pris 1.999,00 DKK
LÆG I KURV

Re-Time sætter tiden på pause og forbinder dig med naturen. Vores håndlavede ur af genanvendt træ giver dig fornemmelsen af en blid brise i naturen, og leder tankerne hen på en behagelig duft af skov.

Re-Time er et af vores mest alsidige ure. Det er skabt af det fineste træ, og er oplagt at anvende, hvad end du vandrer, eller kokkererer. Alle vores ure er hypoallergeniske og pakket i genbrugsmaterialer.

Specifikationer

  • Etui af valnød: 30 mm. diameter
  • Urskive: Indeholder nummereret timeindikator og sekundviser
  • Bevægelse: Premium japansk Miyota Citizen QuartzBAND: Justerbart Link armbånd med lås i rustfrit stål
  • Aftagelige led: 3 på hver side
  • Linkbredde: 25,5 mm.
  • Maks. længde: 21,5 cm. (81/2")
  • Min. længde: 15,5 cm. (6")

Yderligere funktioner

  • 100% naturligt genanvendt træ, hypoallergenisk og og fri for giftige kemikalier

 

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

KVALITET

Læder er modstandsdygtigt. Vær god ved dit BWF-produkt og det vil være din sande danske ven: Miljøvenlig, troværdig og pålidelig.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..