Global fragt & retur

Login 

GENANVENDTE ACCESSORIES

Grydelapper

/

Pris 269,00 DKK
LÆG I KURV

Grydelapper i genanvendt skind

De flotte håndlavede grydelapper fra Better World Fashion er lavet af det fineste genbrugte kvalitetslæder. Beskyt både hænder og naturen med disse 98% reuse - 100 unique grydelapper. Grydelapperne skaber en personlig, varm og bæredygtig indretning i dit køkken. Det genanvendte skind har et unikt, eksklusivt og smukt udtryk. Samtidig er grydelapperne perfekte, når du skal tage varme fade ud af ovnen. Læderet er fleksibelt og du kan, uden besvær, holde på grydelåg og –håndtag. Sættet består af 2 stk.

  • 100 % højkvalitets- og naturligt genbrugt skind, indsamlet i Danmark
  • Størrelse: 21x21cm
  • Forret med 100% genbrugt PET/polyester
  • Farve: sort
  • Håndlavet i EU
  • Vedligeholdelse: Grydelapperne tørres med en fugtig klud. Kan behandles med læderfedt.

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

KVALITET

Læder er modstandsdygtigt. Vær god ved dit BWF-produkt og det vil være din sande danske ven: Miljøvenlig, troværdig og pålidelig.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..