Global fragt & retur

Login 

GENANVENDTE ACCESSORIES

180

/

Pris 1.499,00 DKK
LÆG I KURV

Vores bedst sælgende 180 Solbriller er skabt af genanvendte skateboarddæk. Solbrillerne er håndlavede, har polariserede linser, og giver 100% UV-beskyttelse. Vores 180 Polarized Skateboard Solbriller har et universelt fit og unisex design, som gør dem til en ægte klassiker. 180-brillerne er et oplagt valg for dig, som prioriterer stil og bæredygtighed.

180 har et universelt fit og unisex design, som gør dem til en ægte klassiker. Mål med glasmål: 54-22-141 mm. 180 er 98% genbrug - 100% unik.

Materialer

  • Genanvendt skateboard dækrammer
  • Rustfrie stål hængsler
  • CR-39 polariserede linser I 100% UV400 beskyttelse
  • Beskyttelseskasse af genanvendt bambus
  • Microfiber-klud inkluderet
  • Mål: 54-22-141 mm.

Få 100 % tilfredsgaranti hos Better World Fashion. Er du utilfreds med din ordre, kan du returnere den i original stand og indpakning, inden 365 dage, og få dine penge retur. Vi betaler for returfragten.

Vi sender varer til hele verden, og alle varer kan spores online. Når du modtager din vare, skal du skrive under, så vi er sikre på, at du har modtaget den. Når vi har afsendt din pakke, kan du forvente at modtage den inden for 1-4 dage i Danmark. Internationale leveringer modtages typisk inden for 3-10 dage. Dog er der mulighed for, at det tager længere tid. 

Ønsker du mere information om levering og retur, kan du læse vores Levering og Retur-politik.

LÆDER OG TEKSTILER

Jakkerne er skabt af 100% genanvendt læder, indsamlet af vores NGO-partnere, med genanvendt polyesterfor, YKK lynlås og knapper.

SKABT AF VOKSNE

Alle vores jakker er skabt af voksne i Europa. Syet i Polen.

INTET SPILD

Returner din BWF-jakke og få 50% rabat på en ny jakke. Vi genbruger eller videresælger den gamle jakke for at undgå spild.

KVALITET

Læder er modstandsdygtigt. Vær god ved dit BWF-produkt og det vil være din sande danske ven: Miljøvenlig, troværdig og pålidelig.

My jacket story

Du vil måske også synes om

#mybetterworld
Better World Fashion..