Global fragt & retur

Login 

UBEGRÆNSET TILBAGEKØBSGARANTI

Få 50% rabat på en ny Better World Fashion-jakke!

Læder skal anvendes - og genanvendes. Det bliver bedre med tiden.

Buyback

Alle Better World Fashion-jakker sælges med en ubegrænset 50% tilbagekøbsgaranti. Tilbagekøbsgarantien er simpel. Ønsker du at udskifte din gamle BWF-jakke med en ny BWF-jakke, får du 50% rabat på en ny jakke, når du indleverer din gamle jakke. Vi tager med glæde jakken tilbage, hvis du er blevet træt af den. Tilbagekøbsgarantien gælder også, hvis din jakke er gået i stykker. Ønsker du tilbagekøb, er processen simpel. Besøg vores webshop og vælg en ny jakke. Når du modtager din nye jakke, skal du sende din gamle BWF-jakke retur i den nye jakkes æske. Når vi modtager din gamle jakke, tilbagebetaler vi 50% af prisen på din nye jakke.

Buyback

Husk, at vores tilbagekøbsgaranti er ubegrænset. Uanset hvor længe du anvender din BWF-jakke, kan du benytte dig af tilbagekøbsgarantien. Det skal blot tydeligt fremgå, at den jakke du sender retur, er en Better World Fashion-jakke.

Bemærk venligst, at såfremt du ikke er interesseret i at få 50% rabat på en ny jakke, er det stadig fantastisk, hvis du returnerer din gamle jakke. Miljøet vil være dig taknemmelig. Lige så vil vi. Så meget, at vi betaler for fragten.

#mybetterworld
Better World Fashion..