Global fragt & retur

 

Hvordan vi gør det

Mennesker

Vores arbejde med bæredygtighed handler først og fremmest om at skabe stilfulde jakker og tasker af genanvendt læder. Vi tænker også social ansvarlighed i forhold til de mennesker, som tager del i produktionsprocessen. Vi lægger vægt på ordnede arbejdsforhold hos de individer, som skaber din jakke eller taske.

Da vi skulle udvælge samarbejdspartnere, var det afgørende, at deres værdier matchede vores. Vi valgte en familieejet virksomhed i Polen, som den rette samarbejdspartner, til at varetage produktionsprocessen. Den geografiske placering sikrer et godt og nært samarbejde samt CO2-besparelse.

Vores samarbejdspartnere i Polen har været med til at skabe vores produkter fra begyndelsen. De har stor ekspertise inden for tekstilbranchen. Med dem som samarbejdspartnere er vi sikre på, at vores produkter bliver skabt af voksne, som arbejder under gode forhold, og ikke bliver udsat for giftige kemikalier i processen. Vi er stolte af, at kunne tilbyde moderigtige og bæredygtige produkter, samtidig med at vi kan garantere fair og ansvarlige produktionsforhold.

#mybetterworld
Better World Fashion..