Vores jakker

cover_vores_jakker

Mød 6 jakker  

Mød de 6 første medlemmer af vores familie. Der er tale om tre søstre, og tre brødre som alle sikrer bæredygtighed og giver ren samvittighed.
Vi vil løbende, tilføje forskellige nye designs. Jakkerne er navngivet af respekt for de frivillige, som har lagt uvurderlig arbejde i, at gøre Better World Fashion til virkelighed.

Bag hvert et navn, står der således en person som Better World Fashion ønsker at anerkende og takke. Uden jer var vi ikke nået så langt.

Hvis du har forslag og gode ideer til nye produkter og designs, så kontakt os endelig.

Being hardcore is cool…
Looking good is awesome.
Wearing sustainable is the bestDu finder vores jakker på følgende sider:

Se alle vores Damejakker

Se alle vores Herrejakkermellemrum
stock-vector-flat-hand-giving-the-book-icon-vector-illustration-246282427

Historien om din jakke

Det siges, at “One man’s trash is another man’s treasure,” og det er netop den filosofi som er bærende for Better World Fashion. Vi vil gerne vide hvor vores jakker har været, hvad de har oplevet og hvorfor de er blevet returneret. Det er derfor, at BWF har udviklet et system, som giver dig mulighed for at læse om hver enkelt jakkes unikke historie. Hvem der har haft den, hvilke koncerter den har været til og hvad den ellers har oplevet. Du kan følge den enkelte jakkes historie og føje til den, så den bliver husket til evig tid. Når jakken er slidt og ikke kan mere, genbruger vi skindet – så din historie spredes til næste generations jakker.

mellemrum

Genbrugsguld 

Det var drømmen om 100% bæredygtigt forbrug, som startede ideen til Better World Fashion. Fordi læderproduktion er en af de mest forurenende industrier i verden, vidste vi allerede fra start at det her vi ville sætte ind. Vi har optimeret enhver mulighed for at øge bæredygtigheden af vores jakker og vi er rigtig stolte af resultatet.

Grafik9 (inkl. 1)
mellemrum

Den eneste ene!  

En jakke er ikke ”bare” en jakke. Derfor gælder det om at finde netop den jakke som passer dig. Den jakke som får dig til at føle dig som ”the One”. Har du svært ved at vælge – så vælg alle eller vælg forskellige størrelser. På den måde kan du omdanne din stue til dit eget prøverum og prøve jakkerne sammen med din eksisterende garderobe.
Læs mere her

eik_krave