Om BWF

hondtryk

Vi holder hvad vi lover!

Hos Better World Fashion holder vi hvad vi lover. Nemlig moderigtige designs, let og billig adgang til nye designs og et forbrug som har minimal påvirkning på miljøet. Vi gør kort sagt dit  mode – og miljøbevidste liv lettere.

Vi gør op med ideen om at miljøbevidsthed er forbundet med at tage kortere bade, cykle frem for at tage bilen, slukke lyset osv. Vi har kort og godt skabt et brand hvor du, miljøet, dyrene og alle andre vinder, hver gang du vælger at iklæde dig en BWF jakke. Du kan skifte design til de nyeste læderjakker, uden at have dårlig samvittighed.

Vi holder hvad vi lover og du kan roligt teste os!

mellemrum

Verden har brug for Better World Fashion og vi har brug for dig!

Hos Better World Fashion vil vi hellere være et lille svar på en stor problemstilling end at være et komplet svar på et ubetydeligt problem.

Vi er fast besluttede på, at revolutionere måden hvorpå tekstiler produceres, forbruges og bortskaffes. Vi er miljøvenlige i hvert produktionsled.
Vi indsamler gamle lædervarer, som ellers ville ende på lossepladsen. Disse indgår så i produktionen af vores egne unikke og eksklusive designs.
Når du køber en BWF jakke, sparer du verden for store miljømæssige omkostninger, der ellers er resultatet af læderproduktion.

Hos BWF medvirker du til genbrug af naturens knappe ressourcer og samtidig får du adgang til et unikt og identitetsskabende tekstil. Better World Fashion kombinere således eksklusiv mode med social og miljømæssig ansvarlighed. Vi frasiger os, ”fast fashion” og ”brug og smid væk”, omfavner et cyklisk genbrugsparadigme og sæter standarden for fremtidens forbrugsmønstre.

3xicon2
mellemrum

Vi drømmer stort

Vi drømmer kort og godt om en bedre verden. En verden hvor der ikke drives rovdrift på naturens ressourcer. Det betyder at begreber som affald skal omdefineres. Vi skal i højere grad lære at se affald som en ressource. Hos Better World Fashion begynder rejsen mod en bedre verden, med skind og læder – et materiale der kun bliver bedre af at blive brugt. Det er utroligt miljøbelastende og ressourcekrævende at producere skind og læder, så det er ikke noget tilfælde, at vi har valgt at starte rejsen her.

Hos os handler vi, forsøger at gøre en forskel og vi opfordrer dig til at gøre det samme. Derfor håber vi, at du vil sende os dine brugte lædervarer, så genbruger vi dem og du kan skifte til en ny jakke i et fedt design.

Grafik6_GrønJord1
mellemrum

Tre mænd med store drømme

Better World Fashion’s tre grundlæggere hedder Karsten, Kresten og Reimer.
De er tre idalister og ønsker, at efterlade planeten i en bedre forfatning end da de kom hertil.

de3mand2

Nu forventer du sikkert tre hippier, en guitar og et bål. Men selvom de tre herrer værdsætter hyggestunder omkring bålet med deres børn, tegner der sig et billede af tre erfarne forretningsmænd. Alle med kompetencer, der er med til gøre Better world fashions drømme til virkelighed!

Fælles for dem, er deres bekymring for den stigende forurening og rovdrift på naturens knappe ressourcer. De brænder og har en passion for højkvalitets tekstiler og fantastiske designs. Deres fælles interesser og individuelle kompetencer danner derfor grobund for en stærk alliance. Tilsammen har de skabt et bæredygtigt koncept, som skal gøre forbrug let, billigt og kompromisløst.

mellemrum

Produkt-nørden i BWF er far til Philip og Chris og hedder Karsten. Han har mere end 20 års erfaring indenfor tekstil og skind og har gennem 15 år haft adresse i Sydøstasien. Her har Karsten på egen krop oplevet tekstilbranchens for- og bagsider.

kasten2
mellemrum
kresten2

Kresten, far til Johannes og Solvej er BWFs teknologi-nørd.  Kresten har over 15 års erfaring som succesfuld serie-iværksætter. Han er dagligleder hos Aalborg Karneval og forstår at sætte gang i en god fest.

mellemrum

Reimer, er BWFs marketing-nørd. Han er far til Frida og Ella, har en Ph.D. og er associated professor ved Aalborg Universitet med fokus på international marketing og nye medier. Reimer har i flere år haft succes med opstart af digitale virksomheder.

reimer2
mellemrum

BWF er vores baby – hjælp os med at vokse

Better World Fasion er ikke bare en virksomhed. Det er vores passion, vores baby, vores mulighed for, at gøre en forskel.

Men vi har brug for dig!

For selvom vi elsker vores egne Better World Fashion jakker og bruger dem så ofte vi kan, er det begrænset hvor meget det tæller i det store globale miljøregnskab. Derfor deler vi vores passion med dig og håber at du vil elske din BWF-jakke, lige så meget som vi gør.  Hjælp os med at sprede budskabet – fortæl dine venner og bekendte om din fantastiske jakke, så vi samlet kan gøre en markant forskel for vores fælles planet.

alex_eik_omos
mellemrum

Meget mere end et tøjmærke! 

Better World Fashion er meget mere end en virksomhed. Vi skaber håb for mennesker og natur. Når du iklæder dig din BWF jakke, så rank ryggen og bevæg dig ud i verden med god samvittighed – vel vidende, at du nu er en del af  BWF-familien og løsningen på en global problemstilling.

Som Mahatma Gandhi sagde

 ”Be the change that you wish
to see in the world.”