NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder og tilbud på mail.

Tilmeld

Hos BWF arbejder vi hårdt på at servicere vores miljøbevidste kunder. Hvis du vil sikre dig de seneste Bettter World nyheder så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og bliv en del af Better World Fashion Familien.

Læderjakker Mænd


Har du et godt øje til design og er du træt af at møde andre i det samme tøj som dig?

Vores kollektion af kvalitets, designer læderjakker til mænd, giver dig mulighed for at vælge din egen helt unikke stil. En stil der passer til lige netop din smag og præferencer. Alle vores bæredygtige læderjakker til mænd, er ”One of a kind” læderjakker, produceret udelukkende af genbrugslæder.

Vælg den jakke som passer dig bedst. Ud over en lækker unik læderjakke får du samtidig den gode følelse af at gøre noget for miljøet.

Manden bag navnet

Har du lyst til at vide mere om personerne bag navnene på jakkerne
så klik på nedenstående knapper og få flere oplysninger.

Bæredygtigt og reworked

Must have
Læderjakker til mænd er et ”must have” i enhver garderobe.
En læderjakke har et råt men samtidig stilrent look og er man ikke til f.eks. blazere, er en den et godt alternativ.

Med en læderjakke fra Better World Fashion sender du et klart statement;
Du har styr på mode og samtidig overskud til, at tænke
på andre end dig selv!

En jakke til enhver lejlighed

Læderjakker er utroligt praktiske og kan kombineres på kryds og tværs med din nuværende gaderobe. BWF har en jakke til en hver lejlighed og når du ønsker at udskifte din jakke, så vælger du bare en ny i vores webshop og sender den gamle retur.
På den måde bliver miljøet sparet for den negative påvirkning som skindproduktion resulterer i. Du giver således verden en hjælpende hånd, hver gange du iklæder dig en herre læderjakke fra BWF.

Den gamle jakke sender vi så videre til en ny bruger og på den måde vinder alle, når du vælger produkter fra Better World Fashion.

Reworked skind og unikaprodukter
Med en skindjakke fra Better World Fashion,
skaber du dit eget, helt unikke look.
Jakkerne er reworked, hvilket betyder at de konstrueres af genbrugte skindjakker, som tidligere har været brugt og elsket. Vores skræddere udvælger nøje hvert enkelt stykke skind og sammensætter således hver enkelte nye jakke. Vores jakker er derfor ikke en metervare som er syet på fabrik, men i højere grad kunst, som sætter store krav til den individuelle skrædder.
De har alle unikke syninger eller er kombinationer af forskellige typer af skind. Der findes altså andre jakker i samme model, men kun én, med præcist din jakkes design og udformning.
Alle jakker er derfor unikaprodukter. Se også vores alle vores læderjakker til kvinder

 

Better World Fashion har skabt unikke fortolkninger af klassiske designs.
Den klassiske biker jakke er en tidsløs og relevant klassiker i modeverdenen. Hvert år fortolker de største modehuse biker jakken og giver deres bud på hvordan den skal se ud.
Better World Fashion naturligvis også vores helt egen version af den populære læderjakke. Som alle vores jakker, er den skabt af 100% genbrugs skind.

Bæredygtige materialer

Er du ikke til biker jakker kan vi tilbyde mange andre modeller, alt sammen til den samme pris. Det bliver altså ikke dyrere at vælge et andet design, når du vil bytte din jakke.

Better World Fashion er mode uden begrænsninger og da vores jakker samtidig er produceret af både moderigtige og bæredygtige materialer, behøver du ikke at bekymre dig for miljøet.
Vi tror nemlig ikke på at bæredygtighed behøver at være hverken svært eller dyrt.
Hos os behøver du ikke at gå på kompromis, når du vil gøre noget godt for vores verden.
Better World Fashion har skabt unikke skind- og læderjakker til mænd der bryder grænser og som ikke vil begrænses af deres tøjvalg.

Grafik17_Størrelser_DK
Bæredygtige læderjakker til mænd og kvinder | BWF

Alexander

 • “Et spændende projekt”

   

  Manden bag navnet

  Alexander er 29 år gammel, tvilling og oprindeligt fra Rusland. Han bor i Aalborg med sin kæreste Emilie. Alexander lever og ånder for CrossFit. Han har dyrket sporten i 5 år og er level-1 instruktør.

  Alexander har været en stor hjælp for BWF og vi er meget taknemlige for den. Om hans medvirken fortæller han: ”Da jeg hørte om BWF og blev spurgt om jeg ville hjælpe, sagde jeg selvfølgelig JA! Jeg syntes BFW er et spændende projekt, som jeg gerne vil støtte.” Derfor har vi valgt, at dedikere en af vores første jakker til Alexander. • Peter

 • ”Man er nødt til at starte med sig selv”

   

  Manden bag navnet

  Peter er 46, bor i Aalborg og arbejder til daglig som skrædder, stylist og makeup artist. Han syr eventyrligt smukke kjoler og kostumer – både til private og teatre. Besøg http://www.peterbonnen.com/, og bliv inspireret. Peter beskriver sig selv som et rigtigt hyggemonster, med en kreativ sjæl. Han elsker at gå i teateret og lave god mad til sine venner.

  Peter har været så venlig at dele ud af sin erfaring, og hjulpet BWF med styling af vores modeller. Hans hjælp har været uvurderlig og derfor har vi naturligvis dedikeret ”Street” jakken til ham. Om sin medvirken udtaler han selv: ”Jeg alene kan ikke gøre noget – men hvis vi alle har den holdning kommer vi aldrig nogle vegne. Derfor er man nødt til at starte med sig selv og så håbe på, at det breder sig som ringe i vandet”. • Thomas

 • ”Jeg støtter op omkring alt grønt”

   

  Manden bag navnet

  Thomas er 49, alenefar til to drenge og selvstændigt erhvervsdrivende i tekstilbranchen. Han er lidt af en verdensmand og elsker at rejse. Derfor har han også boet flere steder, både i Østen og Europa. Thomas elsker at bruge tid med sine børn og venner. Han går til fitness og nyder naturen på rulleskøjter. Fritiden bruger han på at fotografere og photoshoppe billeder.

  ”Jeg støtter op omkring alt grønt, og når jeg ser et projekt med et godt formål, gør jeg mit bedste for at deltage i størst muligt omfang. ”Derfor er vi også meget glade for, at han har bugt tid som model for BWF og derfor har vi dedikeret netop denne jakke til Thomas.