NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder og tilbud på mail.

Tilmeld

Hos BWF arbejder vi hårdt på at servicere vores miljøbevidste kunder. Hvis du vil sikre dig de seneste Bettter World nyheder så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og bliv en del af Better World Fashion Familien.

Læderjakker Kvinder

Enhver kvinde går op i sit udseende og påklædning, som hun bruger til at udtrykke stil og personlighed. Vores udsøgte, unikke kollektion af læderjakker til kvinder giver mulighed for et mangfoldigt og smart designer look. Alle vores jakker er lavet af genbrugslæder og derfor 100% bæredygtige.
Leder du også efter den perfekte læder jakker? Så har du nu mulighed for at finde den i blandt vores nye kollektion af jakker til damer.
Vær trendy, stilfuld og hjælp med til at passe på vores miljø.

 

Kvinden bag navnet

Har du lyst til at vide mere om personerne bag navnene på jakkerne
så klik på nedenstående knapper og få flere oplysninger.

Bæredygtigt og reworked skind

Unika produkt
Hos Better World Fashion er du altid sikret et unika produkt, når du køber eller leaser en af vores reworked skindjakker til damer.

Alle vores læderjakker er lavet af genbrugt skind, som får nyt liv gennem nye og unikke designs.

Skind kan holde sig flot i flere årtier og bliver ligefrem flottere med tiden.

Derfor er det også et fantastisk materiale til vores cykliske model, som giver flere mulighed for at få gavn af vores mange, fantastiske designs.
I takt med at dame jakkerne går i rotation, bliver det unikke udtryk mere og mere udtalt og det specielle ”feel” forbedres over tid eftersom skindet bliver blødere ved brug.

Reworked skind 
Alle vores jakker er reworked. Det betyder at de konstrueres af genbrugte skindjakker, som tidligere har været brugt og elsket.
Vores skræddere udvælger nøje hvert enkelt stykke skind og sammensætter således hver enkelt nye jakke.
Vores produkter er derfor ikke metervarer som er syet på fabrik, men er i højere grad kunst, som sætter store krav til den individuelle skrædder.

Hver enkel jakke har unikke syninger eller er kombinationer af forskellige typer af skind. Der findes altså andre jakker i samme model, men kun én med præcist dit design og udformning. Alle vores jakker er derfor unikaprodukter.

Figursyede med detaljer 
Kvindejakkerne er figursyede og har detaljer som grove lynlåse og rustikke behandlinger, som er med til at give dem et råt, men samtidig forførende og feminint udtryk. Jakker der kombinere mode og bæredygtighed på den helt rigtige måde.

Vi skaber jakker til kvinder som ønsker at vise deres personlige stil, uden at anvende ord. BWF har skabt en platform hvor du kan lege med forskellige trends og når du ønsker at udskifte din jakke, vælger du bare en ny i vores webshop og sender den gamle retur.
På den måde bliver miljøet sparet for den negative påvirkning som skindproduktion resulterer i.

Bæredygtighed
Du giver således verden en hjælpende hånd, hver gange du iklæder dig en læderjakke fra Better World Fashion.
Den gamle jakke sender vi videre til en ny bruger og på den måde vinder alle, hver gang du vælger produkter fra Better World Fashion.

Vi tror ikke på at bæredygtighed behøver at være hverken svært eller dyrt. Hos os behøver du ikke at gå på kompromis, når du vil gøre noget godt for vores verden.
Vi har skabt unikke skind- og læderjakker til kvinder med overskud til at tænke på andre end sig selv og som samtidig som ikke vil begrænses i deres tøjvalg. Med en BWF jakke udstråler du stil, klasse og miljøbevidsthed.

Better World Fashion – bæredygtighed uden grænser!

Grafik17_Størrelser_DK
Bæredygtige læderjakker til mænd og kvinder | BWF

Dayana

 • ”Jeg elsker mode, og tænker  meget på jordens fremtid”

   

  Kvinden bag navnet

  Dayana er 23, kommer fra Bulgarien, men bor og studerer i Aalborg. Klassisk ballet er hendes store passion og en kunstform, som hun både udøver og underviser i. Shopping og tid med vennerne er et must for hende.

  Hos BWF er vi meget glade for Dayana´s frivillige indsats både på kontoret og som model. Hun har spillet en stor rolle i udviklingen af Better World Fashion og derfor har vi dedikeret denne jakke til hende.
  Hun siger selv: ”Jeg ser det her som en god mulighed for at gøre en forskel. Fordi jeg elsker mode, men samtidig tænker meget på jordens fremtid, ser jeg BWF som en fantastisk mulighed for at ændre tekstilbranchens negative indflydelse på miljøet.” • Eik

 • ”Det er på tide den idé bliver ført ud i livet”

   

  Kvinden bag navnet

  Eik er 21, bor i Aalborg og går på EUX på Aalborg Handelsskole. Hun nyder studielivet og er aktiv i bestyrelsen på det kollegie hvor hun bor. Fritiden bruger hun sammen med familie og venner og hun elsker at rejse. På trods af sin unge alder har hun, ud over Danmark, boet på både Færøerne og i New Zealand.

  Da Eik blev spurgt om hun ville være model for BWF vidste hun ikke noget om projektet, udover at det handlede om læderjakker. Da hun hørte om principperne bag BWF, sagde hun imidlertid straks ja. ”Jeg synes det er en genial idé at bruge genbrugs skind, og det er på tide den idé blev ført ud i livet. Jeg er derfor rigtig glad for, at få lov til at være en del opstarten!”
  – og vi er glade for at have dig med Eik ! Derfor er ”cowboy” jakken dedikeret til dig. • Tanja

 • ”Der hvor jeg kan genbruge, gør jeg det”

   

  Kvinden bag navnet

  Tanja er 39, gift og har to børn. Yoga er hendes frirum og det der får hende til at slappe af og så banker hendes hjerte for genbrug af tøj og møbler. ”Det er ligeså meget en stil, som det er et bevidst valg – så der hvor jeg kan genbruge, gør jeg det.”

  Tanja er en dygtig frisør, med egen salon og fingeren på pulsen indenfor de nyeste trends. Hendes salon ligger i Gistrup lidt udenfor Aalborg – tjek den her: http://www.hairroom.dk/, Æstetik er en vigtig del af hendes arbejdsliv og den mener hun også er tilstede i BWF´s jakker.
  Derfor er vi i BWF glade for, at hun har lyst til at være model for os.
  Tanjas hjælp har været uvurderlig og
  derfor har vi dedikeret denne ”retro biker” jakke til Tanja.

  popup_tanja