Home Try

cover_hometry

Den rette pasform – Looking good

Vi ved om nogen, at en jakke ikke “bare” er en jakke. Nogle er for store, andre for små. Om du føler dig hjemme i en jakke, oplever du først når du har den på. Vi giver dig muligheden for at omdanne din stue, til dit helt eget prøverum. Du kan invitere familie og venner, så du sikrer dig det helt rigtige design og størrelse. Derfor har vi udviklet en unik emballageløsning hvor du kan tilføje tre jakker. Det kan være tre forskellige designs, eller tre forskellige størrelser af samme design. Du beholder en af jakkerne og vi betaler returfragten på de to som du har tilbage. Nemt ikke?

billeder_hometry4
mellemrum

Så simpelt er det!

 1)  På vores hjemmeside kan du se alle vores forskellige designs. Vælg de tre forskellige jakker, samt størrelser du ønsker.
Du kan vælge frit mellem alle vores modeller og har således også mulighed for at vælge en model til din udkårne, din bror eller en anden, som du syntes fortjener en jakke.

2)  Hent pakken hos dit lokale pakkecenter. Husk at flashe pakken lidt på vejen hjem – du er faktisk på vej til at blive en del af en global løsning.
Pak den ud og lad dig forføre af trendy mode, der på én og samme tid gør noget godt for vores miljø.
Lav et modeshow i din stue og prøv de forskellige jakker sammen med din eksisterende garderobe. Pak det væk, tænk lidt over det og prøv igen dagen efter. Der er ikke noget tidspres.

3)  Var der én jakke som du ikke kunne give fra dig? Oplevede du hvordan det glatte bløde skind tilpassede sig din krop, på en måde som kun reworked skind gør?
Fantastisk! Så beholder du bare jakken og faktum er, at du nu kan iklæde dig en unika jakke som ikke findes magen til i hele verden. De to sidste jakker pakker du i kassen og sender retur til os. Velkommen i Better World Familien – Remember – green is the new black.

billeder_hometry1
billeder_hometry2
billeder_hometry3